RW Production & Management

ZJAKALEN

De seneste tre år, har Zjakalens optrådt med sit faste liveband “YOUNG GIFTED”

Beskrivelse

De seneste tre år, har Zjakalens optrådt med sit faste liveband “YOUNG GIFTED”.
Sammen har de optrådt i hele landet, på både små og store scener. Alt fra små lokale spillesteder, til store festivaler. Et par tv-optrædener er det også blevet til.
I 2016 var de med som fast support for ØSTKYST HUSTLERS, på deres store 20 års jubilæums tour “FULD AF LØGN”. 24 koncerter i 24 forskellige byer fordelt over 4 måneder.
Zjakalen og band gør en dyd ud af at holde en kæmpe fest med publikum. Deres show er en god blanding af jysk humor og charme, samt et meget højt professionelt niveau.
Kapelmester og trommeslager i bandet er Jens Michael Østergaard, som også er fast kapelmester og trommeslager for Jokeren. Han spiller også trommer for acts som Thomas Buttenschøn , New Name (vinder af X-Faktor 2016), samt mange andre.

Diverse links

Zjakalen og band showreel:

ZJAKALEN ARTISTEN

Zjakalen har en lang og respekteret fortid på den danske hiphop-scene.
Første gang Zjakalen for alvor gjorde sig bemærket uden for undergrunden, var da han i 2012 udkom med singlen “For Stiv Til At Knep”, som blev et decideret kulthit rundt omkring på de danske diskoteker, hvilket det stadig er den dag i dag.
I 2013 udgav Zjakalen sit debutalbum “SNAKKER DU TIL MIG?”. Albummet gik rent ind hos de danske rapfans og lå i en længere periode nr. 1 på iTunes Top 200 over bedst sælgende hiphop udgivelser.
Zjakalen blev med udgivelsen nomineret til 2 GAFFA PRISER, i kategorierne “Årets nye danske navn” og “Årets danske urban udgivelse”.
I 2015 udkom Zjakalen med EP’en “VERDENSMAND”, som bla. høstede 4 Hjerter i POLITIKEN. EP’ens 1.single “Liderkarl” (feat. Jøden) røg desuden i rotation på THE VOICE.
Udover musikken gør Zjakalen sig også som bl.a konferencier, tv-vært og skuespiller. Han har bl.a været vært til store events som DANISH DEEJAY AWARDS (2016 og 2017). Til dagligt arbejder han som tv-vært for det store nordjyske medie MigogAalborg. Som skuespiller har man senest kunne se ham som rollen Bjarke i tv-serien NORSKOV på TV2.
Nu er Zjakalen dog ved at være tilbage med helt ny musik. Nummeret “Gennem Livet”, udkommer den 27. November, og er førstesingle fra det kommende album “ER JEG VOKSEN NU?”. Albummet er sat til at udkomme i Marts 2018.

Booking forespørgsel

Luk menu