RW Production & Management

Zirkus

Beskrivelse

Zirkus puster nyt liv i en fantastisk og glemt teaterform, med sin 20 mand store trup, af musikere og dansere.

Zirkus specialiserer sig i en blanding kabaret, verfremdung og koncert. Målet er, at få publikum til at betragte forhold, som de er tilbøjelige til at se som naturgivne og hverdagsagtige, i et andet og usædvanligt lys.

Zirkus’ koncept er baseret på nyskrevne tekster og musik, der er en moderne fortolkning af 1920’ernes swingmusik, sat sammen med 1800-tallets historier og fortællinger.

Gennem fortællinger fra tiden hvor konger faldt og nationer blev skabt, sætter Zirkus fokus på vores tids samfundsproblemer ved, at opsøge vores tids fastforankrede dogmer og normers arnesteder, i den svundne tid, hvor det moderne menneske og samfund blev skabt.

Det er de små historier om verdens fortabte skæbner, som Zirkus fortæller om. Der lægges meget vægt publikums oplevelse, af rent faktisk at være publikum til et show der foregår for 100 år siden. Med et glimt i øjet, kan fortælleren pludseligt henvende sig direkte til publikum og afsløre tingenes sande tilstand.

 

Oplevelsen:

Zirkus kan opleves, i forskellige størrelse pakker.

Med spektakulær velkomst, af gæster ved ankomst, designede kulisser og inventar, bannere, springvand og lysekroner, i gennemført 20ér stil.

Koncert i akustisk eller fuld produktion, med eller uden fokus på historiefortælling.

 Aktivering af publikum og guide gennem aftenen, med egne champagne- og whisky barer.

forespørgsel/booking

Luk menu