RW Production & Management

The Competition

Deltagere i X Factor finalerne Februar-marts 2016

Beskrivelse

Kristoffer på 22 år og Theis på 21 år, er opvokset i den lille by Sindal, som ligger lidt uden for Aalborg. De har kendt hinanden siden de var 4 år gamle, og meget tidligt fandt de ud af, at de havde kærlig-heden til musikken til fælles.

Sammen drømmer de om at kunne rejse verden rundt med deres musik og at kunne vise en musik-stil og en genre, som de mener, at mange har glemt. Blink 182 er det helt store idol, og det amerikanske band har formet drengenes musikalske ståsted sammen med Oasis og Green Day.

Kristoffer bor til dagligt i Aalborg og læser historie på Aalborg Universitet. Hvis Kristoffer ikke skal leve af musikken, drømmer han om at blive gymnasielærer. Kristoffer bruger meget tid på musikken, men når han ikke lige fordyber sig i musikkens verden, spiller han håndbold og er sammen med venner. Kristoffer har altid sunget og spillet musik, og han er taknemmelig for, at han i en meget ung alder mødte sin gamle musiklærer, som overbeviste ham om, at alt kunne lade sige gøre, så længe man tror på det.

Tro på drømmen

At tro på det er lige præcis det, drengene gør. De mødes jævnligt i Theis’ hjemmestudie for at arbejde sig tættere på drømmen om at kunne leve af musikken. Theis bor stadig i Sindal sammen med sin kæreste Mille og deres fælles kat. Til dagligt læser han HF og drømmer om at blive pædagog. Når Theis ikke læser og producerer musik i sit hjemmestudie, arbejder han i en tøjbutik og er sammen med vennerne. Musikken har også altid været en stor del af Theis’ liv, da hans mor også er meget musikalsk.

Snart klar med debutalbum
Siden at x-factor programmerne sluttede har The Competition været godt beskæftiget med spillejobs flere forskellige steder i Danmark. Vi snakker her optrædener på Dyrehavsbakken, Langelandsfestival, Danmark Dejligst i Odder og Nordkraft i Aalborg, hvor flere af disse arrangementer har huset over flere tusinde tilskuere. Ud over disse spillejobs har de to drenge også spillet til små byfester, skolefester, og Open by Night i flere nordjyske byer.

I disse dage bliver der lagt meget fokus på indspilningen af et kommende debutalbum og drengene har allerede lagt deres første single, Running Away, ud på Spotify og iTunes. For yderligere promovering af singlen, er optagelserne til en musikvideo gået i gang. Plottet i musikvideoen kommer til at omhandle liveoptagelser og optagelser fra eget hjemmestudie, som i sidste ende vil komme til at give en musikvideoen en dokumentarisk karakter.

Ny single

I løbet af efteråret vil den nye single ”Go Go!” være klar til udgivelse, hvor en dertilhørende turne vil skabe yderligere promovering omkring singlen. Samt vil flere af de kommende sange på debutalbummet være med i setlisten under koncerterne, så folk også kan få en forsmag på dem også.

The Competition har tilføjet en fast trommeslager og bassist til bandet. De kommer ikke til at indgå som en del af sangskrivningen eller The Competition-brandet, men vil være tilstede under koncerter og indspilning af numre.

Booking forespørgsel

Luk menu