RW Production & Management

søs fenger

PRESSE

Lyden af livets forår, sommer, efterår og vinter samlet i et kartotek af sange fra mere end fire årtier.
Søs Fenger mestrer både aktualitet, nostalgi og vellyd på samme tid.
Tilbage i 80’erne satte hun landet i kog med en vild energi og fængende karisma, da hun startede sin musikalske løbebane i News.
Som solist har hun sidenhen bevæget sin inden for både pop, rock, jazz, viser og disco – dette på både dansk, svensk og engelsk – og ligeledes fornyer hun kontinuerligt sit virke med udgivelser, livekoncerter og platforme.

Søs Fenger har været aktuel i 2020’s Toppen af Poppen, har siddet som en del af monopolet i Mads & Monopolet og reviderer kontinuerligt den danske sangskrivertradition.
Beherskelse af vokal, sprog og eminent indlevelse er tre essentielle faktorer, som Søs Fenger formår at samle folket om, når hun står på en scene.

I 2015 udgav Søs Fenger albummet ’Gnister’ lavet i samarbejde med Nordstrøm, sammen kalder de sig Fenger//Nordstrøm. Pop projektet blev taget flot imod, hvilket udmøntede sig i at førstesinglen ”Casablanca” blev den fjerde mest spillede på P4, samt flere TV-optrædener på både GO’ Morgen Danmark, GO’ Aften Danmark, Aftenshowet og det store indsamlingsshow Knæk Cancer.
I 2021 dragede Søs Fenger på turné for at fejre sit 40-års jubilæum med sange fra fire årtier. En palet af aktualitet, nostalgi og vellyd.
Igen i 2023 annoncerede Søs Fenger endnu en live tour med intet mindre en 14 koncerter på tour planen.

Søs Fenger er en oplevelse, du ikke vil gå glip af, når hun står på scenen i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde og store sociale engagement om sin store passion; musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!

booking forespørgsel

Luk menu