RW Production & Management

Nikoline

Beskrivelse

Mød NIKOLINE: Den hårdtslående rapper er aktuel med hittet ‘Sut Min Klit’, som i flere uger har ligget #1 på Spotify og er nomineret til Robert Prisen 2019 for ‘bedste originale sang’ til filmen Ditte&Louise. 


På livefronten har NIKOLINE væltet bl.a. Himmelstorm 2018, Spot, Smukfest, Uhørt festival 2017 og Soundvenue presents: “Team Hurricane Afterparty” med sit hæsblæsende univers af hestehale-svingende burkadansere, LGBTQ-sex og rå energiudladninger. På Smukfest kaldte Gaffa NIKOLINE for “dagens bedste optræden og langt ud over scenekanten”.

NIKOLINE debuterede i marts 2017 med det oprørske nummer “Tæsk til alle” og efterfølgeren “Flertallet er dumme” har fået over 600.000 views på tværs af platforme, mange tusinder delinger, en politianmeldelse, forargede politikere og heftig debat om demokrati og ytringsfrihed i aviser og kommentarspor overalt på nettet. NIKOLINE tager ytringsfriheden til sit maksimum i ransagelse af det danske demokrati og formår igennem sin musik at give folk et tiltrængt afløb for vreden mod etablissementet. Som musiker og debattør har NIKOLINE bl.a. markeret sig i Radio24syv, DR2, P1, TV2, DR3, Politiken iByen, Berlingske, Gaffa og Soundvenue, ligesom hun er ambassadør for Gyldendal og Kammeradvokatens “Demokratispillet”. NIKOLINE modtog Agnes Henningsen Prisen 2018 for sit mod og samfundsengagement.

https://www.nikolinemusic.com/

https://www.instagram.com/nikolinemusic/

https://www.facebook.com/nikolinemusic

forespørgsel/booking

Luk menu