RW Production & Management

BASIM

15 år på musik-scenen

PRESSE

Publikums favoritten og sangen med de fleste Airplays fik en flot 2. plads ved dette års Danske Melodi Grand Prix arrangeret af DR den 17.02.24.
Det er præcis ti år siden, at Basim vandt det Danske Melodi Grand Prix og fik en
niendeplads til Eurovision, som i 2014 blev afholdt i København.
Basim stillede i år op med nummeret “Johnny” inspireret af en mand, han mødte på det hospice, hans egen far også lå på.
Basim har siden sin første deltagelse i Dansk Melodi Grand Prix og X Factor, som producer leveret en lang række sange til kendte kunstnere som f.eks. BRO og GILLI udover sine egne singler som er løbende udkommet gennem årene.
Mød Basim ved hans kommende koncerter i sommerens løb,
hvor du får mulighed for at høre et udpluk af sangene som fortæller om musikeren og mennesket Basim.

Basim deltog som 15-årig i 2008, i X Factor. Basim udgav i 2008 albummet Alt det jeg ville have sagt, blandt andre sammen med musiker og X Factor-dommer, Remee. Han udgav i oktober 2009 sit andet album, Befri dig selv, hvorfra titelnummeret er første single. I 2009 deltog han i Vild med dans, hvor han dansede sammen med Claudia Rex.

I 2014 stod Basim foran mere end 195 millioner mennesker og fremførte sin selvskrevne ”Cliche Love Song” som på nuværende tidspunkt har mere end 10 millioner streams på Spotify. Den har solgt både Guld og Platin, skaffede en top 40 placering på den eftertragtede engelske Single-hitliste, og er blevet fremført live til mere end 120 koncerter i 2014.
Som sangskriver har Basim været med til at skrive hits som “Hvor er du bro?” “Sydpå” og “Glad” til Bro. “Sydpå” var det største hit på hitlisten i Danmark i 2018. 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Se vores Bookingforespørgsel, hvor du kan beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser og inspiration.

Booking forespørgsel

Luk menu