RW Production & Management

Andrea Brøndsted

ANDREA BRØNDSTED

Beskrivelse

29-årige Andrea bor i København, er født i Basel i Schweiz og opvokset i Aalborg. Som seksårig begyndte hun at spille violin, og da hun var 11, begyndte hun at synge i pigekor. Andrea arbejder som arkitekt, elsker at rejse og har sunget for et mindre publikum i både ind- og udland. Det er dog først nu, hun tør stille op i ‘X Factor’:

– Jeg har i mange år holdt mig tilbage og ikke rigtigt udforsket denne del af mig selv, så det glæder jeg mig til, siger Andrea, der stilmæssigt læner sig op ad sangere som Lana Del Rey og Agnes Obel. Hun håber, at ‘X Factor’ kan lære hende at slippe kontrollen lidt og kaste sig ud i nogle udfordringer, der måske ikke går som forventet – og så ser hun frem til samarbejdet med Blachman:

– Jeg tror, det bliver virkelig fedt – og hårdt! Blachman er lidt en blanding af en hyggeonkel og en skrap tante. Det er perfekt, for han er dygtig, og han har humor. Jeg elsker skæve og excentriske mennesker, der er passionerede omkring det, de laver.

 Blachman om Andrea

– Andrea er den travle arkitekt, som også har fundet et fint udtryk og en fin stemme. Andrea har en skrøbelighed, som jeg har en interesse i – det kan ikke komme bag på nogen – og så har hun en krystalklar stemme. Hun er let at arbejde med, så vi prøver alle mulige ting af, og jeg synes, det kører. Jeg glæder mig meget til at vise, hvad vi er kommet frem til.

 

Booking forespørgsel

Luk menu