RW Production & Management

Sebastian Klein

Nyt sjovt, visuelt og formidlende foredrag af Sebastian Klein og Lars Ostenfeld

Beskrivelse

De har begge de sidste 3 år arbejdet med ulve i Danmark. Sebastian Klein fra DR ungdoms tv er en stor stemme på de sociale medier og debat om ulv og Lars Ostenfeld blev landskendt da han i 12 dage streamede live fra en skurvogn fra heden på Tv2Fri i håb om at se en ulv. Siden da har han besøgt Tyskland og Spanien for at se hvordan man lever med Ulve. Lars Ostenfeld fik taget sit første billede af vild ulv i Danmark i foråret 2016. 

”I skoven mødte hun ulven, men hun var slet ikke bange, for hun anede ikke, hvor slem den er” 

Den berømte Thy ulv blev fundet for xx år siden og siden har den næsten været sporløst forsvundet. Rygter, mysterier, øjne beretninger og store larmende overskrifter med døde dyr, blod og dødsens farlige historier om ulven har holdt den i live. Har hærgede vores stærkt trafikerede skove, været samtale-emne i jagthytten og fyldt i medierne on og of. Folk har set den. Naboen har hørt om den og vi er vokset op med den i sagn og i eventyr som bl.a. Rødhætte. 

I et nyt fremragende, debatskabende og undersøgende foredrag med Sebastian Klein og Lars Ostenfeld vil vi fra Thy ulven, hen over de engang 40 DNA verificerede ulve frem til i Dag, hvor man ikke ved, hvor mange der er, gøre et forsøg på at skridte ulven i Danmark op.  Hvor mange er der egentlig? Hvad er det for en størrelse? og kan vi leve med den? 

Sammen har Sebastian Klein og Lars Ostenfeld rejst verden tynd for at optaget utallige TV-programmer om verdens natur og fauna. De er begge to stærkt nysgerrige på ulven i Danmark. Der vil være ægte historier om overnatning i skurvogn på Tv2Fri i jagten på billedet af ulv, egne foto af den danske ulv efter to års kamp, eksempler på hvor hidsig ulvedebatten er på sociale medier og oplevelser på egen krop.   Alt sammen for at blive lidt klogere på vores danske ulv.  –  For helt ærlig …….. 

Vi ved ikke en skid! 

1½ time foredrag

Booking forespørgsel

Luk menu