RW Production & Management

RUNE KLAN

RUNE KLAN HAR SIN EGEN STIL

Beskrivelse

Rune Klan har med sit originale trylle/stand-up show for lang tid siden bevist, at han med sine helt igennem sindssyge påfund har sin helt egen stil. Uden sammenligning med nogen andre komikere gør Rune Klan altid det, han er bedst til, nemlig at underholde på meget højt niveau.

Kendetegn: Hæsblæsende voldtægt af tryl er, hvad Rune Klan udfører. Ingen anden kan som Rune få store som små selskaber til at flække af grin med sin egen charmerende stil og levering. Rune er altid i sit es, når han optræder, og han elsker det virkelig!

Bonus: Rune Klan har tryllet siden 1987 og er i den tid blevet et etableret navn i internationale magikerkredse. Som den første dansker nogensinde blev Rune Klan inviteret med til tryllekunstnernes fornemmeste kongress “F.F.F.F. Congress” i USA, hvor kun de 150 bedste af verdens mange magikere får adgang. I efteråret 2003 udgav Rune Klan showet ”Rune Klan | tre-i-en” på DVD/VHS. Udgivelsen blev et stort hit blandt de danske stand-up fans og fik guldplade for 20.000 solgte eksemplarer.

Rune KLan kan engageres til at optræde på engelsk!

Booking forespørgsel

Luk menu