RW Production & Management

Rasmus Brohave

Rasmus Brohave er En del af splay

Beskrivelse af Rasmus Brohave

I 2014 kom det nordiske YouTube-netværk Splay til Danmark, her blev Rasmus hurtigt en del af holdet. Rasmus fik hurtigt sin første serie på kanalen sammen med hans kollega Eiqu Miller. Serien gik under navnet The Unicorn Show, hvor de bl.a. interviewede nogle af Danmarks
største komikere og TV-værter. Senere har han været vært på programmet Jamster og medvirket i programmer på DR og TV2.

De mange nomineringer og priser

Rasmus Brohave vinder TV-GULD-prisen for “Årets mandlige underholdningsvært”.

Fredag, 28. februar 2020 – af Marie Krakau
“Danmark har talent”-vært Rasmus Brohave tager prisen som ““Årets mandlige underholdningsvært” for første gang ved BILLED-BLADETs TV-GULD.
Brohave var den ene halvdel af værtsduoen på TV 2s “Danmarks har talent”, mens han alene var vært på TV 2 Zulus “Z Factor”, der gik backstage før, under og efter “X Factor”.
Det var en tydeligt overrasket og glad Rasmus Brohave, der modtog prisen: “Det havde jeg godt nok ikke regnet med og specielt ikke med det felt, jeg er oppe imod” sagde han fra scenen, hvor han bl.a. takkede sin familie og sin kæreste.
Han var nomineret sammen med veteranerne Mikkel Kryger, Mikkel Beha Erichsen, Joakim Ingversen og Peter Ingemann, der vandt prisen sidste år.

Den 1. august 2015 blev Guldtuben, som var det første danske YouTube-award show afholdt i Bremen Teateret. Her blev Rasmus nomineret til 4 ud af 11 awards, hvor han tog 2 af priserne med hjem. Rasmus Brohave vandt kategorierne Årets stjerneskud og Årets serie med The Unicorn Show.
Rasmus vand igen ved Guldtuben den 24.09 2016 2 priser og er en af de mest sete og populære ”Youtuber” i Danmark. Ved Guldtuben 2017 blev det til endnu en pris som året *Vlogger 2017*

60.000 abonnenter på et år

Rasmus Brohave er 19 år og er opvokset i Svendborg. I juli 2012 uploadede Rasmus sin første YouTube-video, med det formål at underholde folk. I dag er han en af Danmarks største YouTube-stjerner.
Rasmus Brohave fandt hurtigt ud af at der var folk, som godt kunne lide hvad han lavede. Under hans efterskoleophold i 2014-2015 begyndte hans youtube karriere at tage til. Han gik fra 16.000 abonnenter til over 60.000 på lige godt et år.

https://www.youtube.com/watch?v=Gc4PIDwvUm8

https://www.youtube.com/watch?v=Cm1h-6iKADg

Booking af Rasmus Brohave

For yderligere information – kontakt os på Tlf: 70261678 eller send en booking – forespørgsel til: rw@rwproduction.dk.

Booking forespørgsel

Luk menu