RW Production & Management

Nikolaj Kirk

Beskrivelse

Fødevarekvalitet og bæredygtighed

I en verden som i stigende grad har fokus på udvikling, optimering og fremskridt er der en proportionelt stigende tendens til at fødevarer mister værdi på grund af en nedprioritering af økologi og generel bæredygtighed. Den standardiserede masseproduktion medfører alt for ofte slækket kvalitet indenfor elementer som smag, konsistens, tilsætningsstoffer og næringskvalitet af produkterne.
Vi oplever et stigende krav om svær kombination af kvalitet, oplevelser og nemhed, men ser det ikke som en løsning at slække på kvaliteten og oplevelserne blot for at imødekomme nemhed.

I foredraget stiller Nikolaj Kirk spørgsmålstegn ved tingenes tilstand, gerne med det formål at sørge for at tilsætningsstofferne kommer ud af madvarerne, at vitaminerne vender tilbage i centrum. Samtidig skal fantasien og kreativiteten igen slippes løs i madlavningen.

Gastronomisk opdagelsesrejse

Hør et indlevende og spændende foredrag af Nikolaj Kirk om en af hans mange rejser.
Destinationerne er mange og foredragene giver dig mulighed for at komme med til et fremmed land, og samtidig høre lidt af den historie der har ført til den madkultur vi kender i dag.
Der er i foredragene mulighed for at komme med på en uforudsigelig opdagelsesrejse, og gennem Kirks fantastiske indlevelse, næsten smage de friske cashewnødder i Amazonas, mærke spændingen ved jagten på aber og kæmpe flodrotter med hovedjægerne fra Borneos jungle.

Foredraget er en spændende mulighed for at høre om verden som en legeplads hvor udfordringer tages op, grænser nedbrydes, kulturer udforskes og de gastronomiske verdenshjørner undersøges.

Mad & Kunst

Nikolaj Kirk ønsker at gøre mad og kunst til en levende del af hverdagen. Henholdsvis madens og kunstens praktiske funktioner bliver tydeliggjorte, når de blandes sammen, og derved skabes nye oplevelser, nye rum og ikke mindst ny kunst. Glem alt om etablerede mad-ritualer, etikette og tradition når Nikolaj Kirk udvikler og udtænker koncepter og madkunst som hverken har været serveret eller oplevet tidligere.



Nak & Æd

Nikolaj Kirk vil blandt andet fortælle om hvordan han får inspiration til at arbejde kreativt med naturstoffet på TV.
Hvorfor hedder det Nak & Æd? Smager en husmår godt? Det får vi svar på i foredraget med Nikolaj Kirk kendt fra DR2. Nikolaj vil fortælle om, hvordan han arbejder med programmet Nak & Æd, om hans holdninger til jagt og om vildtet han går efter i de nye programmer.

Booking forespørgsel

Luk menu