RW Production & Management

Book moderator/konferencier til dit næste event hos os

Står I og skal bruge en konferencier til at præsentere et arrangement, eller en der kan sætte lidt skub i det hele, så har vi her et lille udpluk af nogle der med garanti kan skabe god stemning og højt humør. I kan også vælge en fra den danske stand-up scene, uanset hvilken type konferencier I ønsker, har vi et utal af danske dygtige entertainere til netop at gøre dette.

Vi har her på vores side vist et udpluk af danske værter vi tilbyder. Hvis der ønskes en anden vært end de viste, kan I besøge vores comedy-side for inspiration. Hvis I stadig ikke kan finde hvad i søger, er I meget velkommen til at kontakte os, og vi finder sammen ham/hende der lige passer til jeres arrangement. I kan kontakte os her.

Book en konferencier med personlighed

Vi er selektive med de konferenciers vi har udvalgt i vores sortiment. Det er fordi vi gerne vil stå hundred procent indenfor de værter vi sender ud til jeres arrangement. Vi har valgt nogle stærke mediepersonligheder, som vi ved kan sætte rammerne for jeres event og løfte stemningen til et ekstra højt niveau.

Uanset om du leder efter en karismatisk, levende personlighed eller noget helt tredje, så kan du være sikker på, at vi kan finde det helt rette match med en konferencier som kan fylde rummet og tage hånd om publikum.

En god konferencier byder velkommen og runder af. Hele eventet bæres af en god vært, som tager publikum i hånden og fører dem ind i et univers, hvor oplevelsen rummes i fællesskab. Du kan også vælge en vært til særlige debatter, hvor der skal stilles skarpe spørgsmål, ellers ses fra værtens ‘point of view’.

Hos RW production får du en konferencier, som sætter rammerne, stemningen og følelser i en bestemt oplevelse. Vi forsikre en helstøbt aften, hvor stemningen og programmet skal køre som smurt.

Vi tilbyder professionelle konferenciers

Vi vægter valget af vores udvalgte konferenciers meget højt. Hos os er du sikret en professionel oplevelse og med særligt fokus på:

  • Professionalisme
  • God stemning
  • Flere års erfaring
  • Venlighed
  • Humor
  • Karisma

Se udvalget af vores konferenciers herunder og book allerede i dag.

Luk menu