RW Production & Management

Mads Steffensen

Presse

Mads Steffensen er en af landets populæreste radio- og tv-værter. Udover at være manden bag det succesfulde radioprogram “Mads & Monopolet”, har han også markeret sig som vært på tv-programmerne “Her er dit liv”, “Kender du typen” og “Kongerigets Klogeste”.
Mads Steffensen er en dygtig og erfaren ordstyrer, konferencier og interviewer.

Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i ’97. Han har tidligere været ansat på Berlingske Tidende, Metronome Productions og selvfølgelig DR-P3, hvor han blev vært på Mads & Monopolet i september 2003. Tidligere fungerede han som vært for P3-programmerne Strax og Go’ Morgen P3. I januar 2007 blev han desuden vært på Aftenshowet på DR1.

Mads har sin helt egen stil, ubesværet og ligefrem er hans måde at være på. Og så er der altid det der glimt i øjet, som skaber den gode stemning.
Mads modtog i 2006 Radioprisen og i 2009 Ekstra Bladets pris Den Gyldne Mikrofon for Mads & Monopolet samt i 2011 modtog han Zulu Awards for samme populære program.

Ved siden af journalisttilværelsen har Mads Steffensen skrevet børne-action-bogen ‘Drengene Fra Bataljon 6-46’, der udkom oktober 2006.

Mads er fremragende som ordstyrer i forskellige paneler samt som vært, konferencier og toastmaster til større arrangementer – og ikke mindst som en rigtig god interviewer, der let og elegant kommer ind under huden på gæsterne, som det blandt andet kan ses i DR-programmet “Her er dit liv”.

Booking forespørgsel

Luk menu