RW Production & Management

Mads Christian

Fra “Haveje” til X Factor

presse

Mads Christian, ‘ENGANGSTING’, ude på alle tjenester 26. oktober 2018.
Der er skruet op for både bas og tempo, når 18-årige Mads Christian udgiver sin 3. single på dansk i samarbejdet med Mermaid Records. Mads Christian eksperimenterer igen med både stilarter, rytmik og vokal, men bagom dette er der en klar rød tråd: UNG KÆRLIGHED – i alle former og afskygnin-ger.
I ‘ENGANGSTING’ stilles der skarpt på, hvor seriøse unge mennesker er og bør være i deres forhold til kærligheden. Er det til døden os skiller, eller skal vi bare være ærlige omkring vores intentioner … kan det ikke fx bare være en ‘ENGANGSTING’? Mads Christian i vindueskarmen, i bedste Peter Pan stil, kunne vel være et udtryk for hurtig flugt fra et forpligtende forhold – men mon ikke han holder døren åben, hvis den rigtige skulle dukke op.

Holdet bag produktionen af ‘ENGANGSTING’ er lige så funky og tungt som sangens beat og tæller bl.a. hitproduceren Tobias Hørup, co-writer MAIA og Milbo, der har lagt en række veltimede adlips. Mads Christian viser gode takter og en rivende udvikling i sit sangskriverhåndværk, og der er mere hvor det kommer fra! Team MC har med ‘ENGANGSTING’ produceret en helt ny lyd vokalmæssigt og tilføjet yderligere nye dimensioner, der lover godt for fremtidige udgivelser.

Mads Christian vælter i øjeblikket sange ud, og hans kommende EP vil rumme 6 af Mads Christian selv- og velskrevne numre og et antal interludes, som binder rækken af individuelle fortællinger sam-men til et samlet værk med titlen’NAIV’, der vil være EP’en signaturnummer. Planlagt udgivelse er sat til februar 2019, Mermaid Records

https://www.facebook.com/madschristianmusic/

Instagram – madschristianlyhne

 

Booking forespørgsel

Luk menu