RW Production & Management

Laurent Wery Feat. Danzel

Danzel startede sin professionelle karriere som kun 15 årige, ved at blive finalist i Belgiens ”Idols”

Beskrivelse

Han spiller guitar, basguitar og klaver, og er en allround musiker og entertainer, han komponerer og skriver også sin egen musik og tekster.
I slutningen af 2003, foreslog pladeselskabet NEWS at han kunne lave en genindspilning af Black & White Brothers “Pump it up” Dette var kickstarten til Danzels karrierer. Dette blev da også en succes, med mere end 3 millioner solgte eksemplarer på verdensplan.
Danzel har turneret verden rundt flere gange og lavet et utal af shows. Han arbejder konstant sammen med kunstnere og producenter fra hele verden, senest med Laurent Wery, hvor de bl.a. lavede klubhittet ”All I need is a miracle”

Laurent Wery
Laurent Wery har været professionel DJ i mange, hans liste over referencer og klubber hvor han har spillet er temmelig imponerende. Ved siden af hans DJ karrierer, skaber han sin egen musik og laver et ugentligt radioshow, ved navn”Global Club Vibes” som bliver sendt på over 60 stationer rundt om i Europa.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du kan beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser og inspiration.

Booking forespørgsel

Luk menu