RW Production & Management

Lars Hjortshøj

Lars Hjortshøj

Beskrivelse

Lars Hjortshøj er født 3. juni 1967 i Hinnerup. Han er dansk stand-up komiker, skuespiller og tv- og radiovært, og er opvokset i Bogense.

TV & Radio

Han har også medvirket i tv-programmerne Safari og Casper og Mandrilaftalen. Han har desuden været holdkaptajn i underholdningsprogrammerne Ugen Der Gak og 9 ud af 10, sidstnævnte sammen med holdkaptajn Søren Østergaard og vært Casper Christensen. Lars Hjortshøj var en af værterne på morgenradioprogrammet Morgenhyrderne på Radio 100FM fra programmets start i november 2003 indtil ultimo oktober 2006, hvor han forlod Radio 100FM til fordel for en ansættelse som morgenradiovært hos TV 2 Radio. På grund af en konkurrenceklausul var Hjortshøj væk fra radio, indtil Alletiders Morgen gik i luften den 30.juli 2007 med medværterne Gitte Madsen og Søren Rosenørn. Allerede den 12. oktober samme år meddelte TV 2, at Lars Hjortshøj ville forlade sin stilling som morgenradiovært med årets udgang for at rejse til Indien på ubestemt tid med sin familie.
Fra efteråret 2009 var han et fast medlem af skuespillertruppen på det direkte tv-sketch-program Live fra Bremen på TV 2. Han forlod Live Fra Bremen i 2011.
Lars Hjortshøj har lagt dansk stemme til en række animationsfigurer, blandt andet kranbilen Bumle i animationsfilmen Biler.

Booking forespørgsel

Luk menu