RW Production & Management

Kristian

Vinder af x-factor 2019

Beskrivelse

Kristian elsker ‘X Factor’ og har fulgt med lige fra første sæson, hvor han også begyndte at drømme om selv at være med i programmet. Den 23-årige idrætsstuderende fra Horsens lytter til musik stort set hele tiden, men han har aldrig fået undervisning i sang: 

“Jeg har mest sunget i enrum og ellers en smule til skolemusicals og -teaterstykker, men mine optrædener foran et publikum kan vist tælles på to hænder” – siger Kristian, der håber, at ‘X Factor’ vil gøre ham endnu dygtigere.

 

Kristian har en bred musiksmag og lytter til alt, hvad hans humør lige er til. Hans egen stil betegner han som synth- og indiepop, men han er åben over for alt – og især over for sin coach:

“Jeg glæder mig helt vildt meget til samarbejdet med Blachman. Han er virkelig skarp både musikalsk og i almindelighed. Og så formår han altid at bringe det bedste frem i dem, han arbejder med. Jeg bliver stadig en anelse starstruck, hver gang jeg ser ham. Jeg er overbevist om, at jeg kommer til at lære rigtig meget af ham.”

 

Blachman om Kristian

“Jeg behøver bare at sidde og kigge på Kristian, når vi vælger numre – hvis det ser godt ud til hans look, er vi tæt på! Kristian er en karakter og en virkelig god sanger. Han giver noget af sig selv og synger ikke et nummer på samme måde to gange. Han har en god forståelse for, hvem han er, hvorfor han gør, som han gør og synger, som han synger. Kristian er til inspiration for alle!”

Booking forespørgsel

Luk menu