RW Production & Management

the minds of 99

Et af Danmarks bedste livebands

presse

The Minds of 99 har siden deres selvbetitlede debutalbum fra 2014 repræsenteret noget helt særligt på den danske musikscene, hvor dansksproget new wave rock bestemt ikke har været allemandseje.
The Minds of 99 er blevet et symbol på fællesskab i Danmark – og de har startet en helt ny bølge af poprock på den danske musikscene.

The Minds of 99 har mere end 220 millioner streams på tværs af forskellige platforme og har opnået flere top 20-placeringer på den danske radiochart.
Bandet har også modtaget op til flere guld og platincertificeringer for deres singler. De har blandt andet modtaget 5 Danish Music Awards, en P3-guld-pris, 9 GAFFA-awards og 4 Steppeulven-priser.

I 2022 blev bandet nomineret til Danish Music Awards i fire kategorier: Årets Danske Album, Årets Danske Gruppe, Årets Danske Radiohit, samt Årets Danske Streaminghit.

The Minds of 99 har været på en rejse, som er mange forundt, de har nemlig formået at blive et af landets største navne uden at have ligget nr.1 på hverken streaming eller radiohitlister. Det gør dog ikke noget, da de hver gang levere de vildeste og mindeværdige koncerter. De har sågar præsteret at skrive historie, da de d. 11. september 2021 sammen med 50.000 fans kunne melde udsolgt i Parken.

The Minds of 99 som er et af vores allerbedste livebands kunne, i 2022 på deres Infinity Action Tour, ride på en bølge af succes.

Booking forespørgsel

Luk menu