RW Production & Management

Medina

Danmarks ukronede pop-dronning med mere end 500.000 solgte singler og over 130.000 albums

presse

Medina er dronningen af pop og en af Danmarks helt store sangerinder.
Medina står bag nogle af de aller største hits og ørehængere de sidste 10 år. Teksterne er pakket ind i fængende melodier, der med garanti sætter sig på ustoppelig repeat i hovedet. Det er de færreste, der kan sige sig fri for at have sunget med på de adskillige ørehængere, hun har stået bag.

Hun er kendt for sine mange topplaceringer på hitlisterne, sin lækre stemme og sin flotte og overraskende performance, der er internationale scener værdigt. Hun er et sikkert hit til festen, for hun er en topprofessionel kunstner, som alle blandt publikum kender og kan synge med på.

Der er få danske artister, som kan få en festivalplads til at bryde ud i fællessang med samme kraft som Medina. Med hits som ‘Kun For Mig’, ‘Synd For Dig’ og ‘Vi To’ i bagagen er der ingen tvivl om, at Danmarks ukronede pop-dronning sætter gang i stemmebåndene. Senest med sin nye single ‘Danser For Mig Selv’, som ligger på Top 10 på AirPlaylisten.

Medina havde sin debut i 2007 med albummet “Tæt På” men brød først rigtig igennem lydmuren til folks ører i 2009, da singlen ‘Kun For Mig’ tonede ud af højttalerne og blev den bedst sælgende single det år.
Medina har præsteret meget siden sin debut i 2007, hun har samarbejdet med mange af vores andre store artister herhjemme som bl.a. Thomas Helmig, L.O.C., Burhan G og Kidd.
Hun har solgt mere end en halv million singler og over 130.000 albums samt modtaget guldplader i Tyskland.
Hun har udgivet et engelsksproget album, som er udgivet i store dele af Europa samt USA og sidst men ikke mindst, nåede hun toppen af den amerikanske Billboards “Hot Dance Airplay”.

Booking forespørgsel

Luk menu