RW Production & Management

Malte Ebert

#5 på airplaylisten med duet nummeret 'mindst ondt'

presse

Karakteristisk for Malte Eberts karriere er uforudsigelighed, selvironi og storslået hed. Malte er en gudsbenådet sanger og sangskriver, der involverer og inkluderer sine fans, samt har blik for detaljen og er med på den værste.

2023 bød på forårs touren ”Mellem Himmel og Jord” hvor der blev solgt mere end 14.000 billetter samt mere end 20 klassiske festival-shows med Malte og hans band på blandt andet Nibe, Jelling, Smukfest og Fredagsrock i Tivoli. DR P3 udkom med 4 afsnit af den populære podcast ”Hvem er Malte Ebert” og singlen ‘Hader Det’ peakede på airplaycharten som #17.

Malte Ebert havde også et forrygende år i 2022 på den musikalske front. Han udgav ‘Hvor Blev Du Af?’ som han blandt andet spillede til børnenes MGP, ‘Kun Med Dig’ der var en del af programserien ”Min Sang Til Danmark”, hyldestsangen til Hendes Majestæt Dronningen ‘Kalde Dem For Du?’ og titelsangen til årets julekalender ‘Julehjertets Hemmelighed’.

I 2021 medvirkede han i Toppen af Poppen og udgav sin første dansksprogede single i eget navn samt genoplivede Gulddreng med årets mest lyttede fodboldssang, EM-hittet ‘Helt Sikker’.

Malte Ebert leverer 100% hver gang han indtager scenen, hvad enten det er med det helt store set-up eller ved akustiske optrædener, hvor hans vidunderlige stemme bærer musikken.

Efter Malte Ebert droppede sit alias ”Gulddreng” har hans musik fået et mere personligt præg, og det klæder ham, at han lader sin helt vidunderlige stemme komme fokus.
Malte Ebert er et stort talent ud i musikkens verden, det beviser han bl.a. med hans pophits, som stryger direkte ind på toplisterne.
Malte Ebert Har nu valgt, at lave sine næste sange på dansk, da de er mere relaterebare, og han ønsker at bringe humoren og folkeligheden ind i hans musik.

Booking forespørgsel

Luk menu