RW Production & Management

BRO

BRO ude med sin nye single ”DØGNRYTME”

Beskrivelse

Bag kunstnernavnet Bro står Kevin Andreasen fra Rødovre.
Bro der stod bag et af 2016 største hits med sangen ”Hvor er du Bro?”, gør det igen, med sangen “DØGNRYTME”, som er årets titelsang til Paradise Hotel 2019 og årets første bud på et vaskeægte sommersmash.

Glem aldrig dine rødder

Han lever lige nu enhver dreng/mands drøm, og får lov til at køre, sejle og flyve rundt, til diverse steder og optræde foran mange tusinde mennesker. Alt dette er gået i opfyldelse, på grund af hårdt arbejde, teamwork, en masse gode hoveder, hans venner, veninder, pladeselskab og alle hans fans.
Bro oplever mange folk der siger “Husk nu at nyd hvert sekund”. “Glem aldrig dine rødder”. “Husk hvor du kommer fra”. Og på en måde giver han folk ret, men alligevel ikke. Han synes ikke der er tid nok til at nyde hvert sekund, for alting går virkelig korrupt stærkt! Altså sygt stærkt! Han vil selvfølgelig aldrig glemme hvor han kommer fra, men har heller ikke tid til de ting han havde før i tiden.

Flere no. 1 hits

Nummeret lå no. 1 på iTunes selv 3 mdr. efter udgivelsen, og har siden solgt og streamet mere end 15 millioner afspilninger på diverse medier.
Singlen er siden fulgt op af en heftig tour i 2017 bl.a. på Grøn Koncert og udgivelsen af singlerne ”Mi Amour” (sammen med Ftr), ”Har du Glemt”, ”Er nettet nede” (med den fede video) og sidst nu i 2018 titelsangen til Paradise Hotel 2018 ”Sydpå”.
”Sydpå” har den første uge allerede streamet 2 millioner og toppet hitlisterne (Spotify no. 1 / Yousee no. 1 / iTunes no. 1) og med yderligere 3 mdrs. TV3-udsendelse af Paradise Hotel er der lagt op til meget mere ”Sydpå”.

BRO

Bro der stod bag et af 2016 største hits med sangen ”Hvor er du Bro ?”, vender fredag den 07. April til-bage med sangen ”Er nettet nede ?” – årets første bud på et vaskeægte sommersmash

Samarbejde med Basim, Carl Altino og Cutfather
Sangen er lavet i samarbejde med tekstforfatter Basim samt producerne Cutfather og Carl Altino. Nummeret udgives atter på Universal Music.

Sangen følges op med en video hvor bla. Ulf Pilgård og Vicki Berlin medvirker. (udgives 19. April)

Sangen tager fat lige præcis der, hvor ”Hvor er du Bro ?” slap og vi er helt sikre på at forårets helt store spørgsmål bliver: ”Er nettet nede eller hva …… ?”

10 millioner streams

”Hvor Er Du Bro” har rundet 10 millioner streams og blev platin certificeret allerede i slutningen af 2016 – sangen har desuden været nomineret som årets hit ved flere af vinterens awards.

Lyt med på Spotify og øvrige elektroniske medier
Mød BRO og Basedboys på den kommende live-tour i uge 42

B R O vinder 2 populære priser som:

Årets Klub Hit & Årets Nye Navn

Og succesen forsætter – allerede nu er der planlagt TV-optrædener, rejser til udlandet, samt optræden på næste års festivaler.

Nye singler er planlagt i November ’18 og Januar ’19 med max. exponering !!

B R O kan bookes som solist eller med band i 2019

1 x ca. 20-30 min  eller 1 x ca. 60 min

Kontakt os for ledige datoer og priser

 

Booking forespørgsel

Luk menu