RW Production & Management

KAPUTU

Med familienavnet ”Kaputu” som nyt udgangspunkt er de populære vindere af X Factor 2016
nu klar med en ny lækker single med titlen ”Hvor Du Går”

Beskrivelse

De 2 søstre Azilda og Anilde med deres fantastiske stemmer sang sig ind i danskernes hjerter ved sidste års finale og har siden turneret landet tyndt, bl.a. som support til Black Dylan. Pigerne har desuden, ved siden af deres fortsatte studier, været flittige i studiet og er nu klar med første udspil med en lækker popsang.
Det er også på Black Dylan’s / Wafande’s pladeselskab at deres første nye selvstændige single udkommer som forløber til et kommende album.
Lyt med og bliv forført – singlen udkommer på alle medier den 27. Marts 2017.

YDERLIGERE INFORMATION

Koncerter: 1 x 30-60 min (singback/live) + autografer og meet’n’greet

( KAPUTU – Vinder af X Factor 2016)

Fredag efter fredag sang søstrene Azilda og Anilde sig ind i danskernes hjerter. Nu har de netop udgivet deres første EP, ”True Story” og følger den op med en lang række koncerter, bl.a. på Langelandsfestivalen, hen over sommeren.

Søstrene Azilda og Anilde Kaputu – der blev kendt som duoen Embrace – har siden ’X Factor’-sejren haft rigtigt travlt med både koncerter, optagelse af musikvideo og ikke mindst indspilning af ny musik. Netop den nye musik bliver omdrejningspunktet for sommerens koncerter og mon ikke at et par enkelte sange fra X Factor 2016 også sniger sig ind.

Booking forespørgsel

Luk menu