RW Production & Management

Frederik Byskov

Presse

Spændende & inspirerende foredrag med manden bag E-Sports succesen Astralis!

Overskrifter:

– At bygge et globalt brand i Astralis

– Fra hobby spiller til verdens bedste med learnings fra sportens verden

– Afviklingen af et kæmpe e-sportsevent med tre simultane broadcasts/streams

– Hvad kan e-sport? Og hvorfor e-sport er interessant for dig?

Frederik har de sidste 13 år opereret inden for alle områder af e-sport; fra at afvikle den første CS:GO
Major med spiludvikleren Valve, styret flere e-sports hold, været turneringsdirektør for snesevis af e-sport events, til at operere nyhedssider og afvikle online ligaer i flere spiltitler.

Frederik stiftede i januar 2016 organisationen Astralis, der tre år senere er en af de mest vindende
Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) hold igennem tiden. I januar 2018 skiftede han fra sin direktørstilling i Astralis til BLAST Pro Series som Director of E-sports Operations, hvor formålet var at bygge en turnerings-organisation, der kunne operere afviklingen af tre kampe på samme tid samt levere verdensklasse hospitality for teams og talents – en mission der lykkedes på bare ét år.

Frederik er en af de mest erfarne i e-sportsindustrien i Danmark, og netop denne industri kan du høre mere om i Frederiks oplæg. Fra første møde med Counter-Strike i 1999 som 13-årig til at bygge et globalt brand i Astralis 17 år senere. Et hold, der har vundet to CS:GO Majors, hhv. i år 2017 og 2018, som gik fra at være en klassisk e-sportsorganisation med hobbyspillere til at indføre strukturen fra sportens verden med sportspsykolog, kostvejleder, fysisk træning, et team af fysioterapeuter, body sds’er og meget, meget mere.

Hør derudover om udfordringen ved at afvikle og kontrollere tre e-sports kampe på samme tid; server side integration med seks af verdens bedste CS:GO hold, et ”official team” (dommere) på 12 personer og
koordineringen med produktionen af både broadcast til flow TV, underholdning for tilskuerne i arenaen og stream på samme tid.

Få tips og tricks til, hvordan du opererer på e-sportsscenen, både som endemic men også non-endemic partner. Hvad kan e-sport? Og hvorfor er industrien interessant at beskæftige sig med, selvom din
 virksomhed eller hverdag intet har med computerspil at gøre? Det – og meget mere – kan Frederik give dig et indblik i.

forespørgsel/booking

Luk menu