RW Production & Management

Frederik Byskov

SPÆNDENDE & INSPIRERENDE FOREDRAG MED manden bag E-Sports succesen Astralis !

Beskrivelse

Overskrifter:
– At bygge et globalt brand i Astralis
– Fra hobby spiller til verdens bedste med learnings fra sportens verden
– Afviklingen af et kæmpe esportsevent med tre simultane broadcasts/streams
– Hvad kan esport? Og hvorfor esport er interessant for dig?

Frederik har de sidste 13 år opereret inden for alle områder af esport; fra at afvikle den første CS:GO Ma-jor med spiludvikleren Valve, styret flere esports hold, været turneringsdirektør for snesevis af esport e-vents, til at operere nyhedssider og afvikle online ligaer i flere spiltitler.

Frederik stiftede i januar 2016 organisationen Astralis, der tre år senere er en af de mest vindende Coun-ter-Strike: Global Offensive (CS:GO) hold igennem tiden. I januar 2018 skiftede han fra sin direktørstilling i Astralis til BLAST Pro Series som Director of Esports Operations, hvor formålet var at bygge en turnerings-organisation, der kunne operere afviklingen af tre kampe på samme tid samt levere verdensklasse hospi-tality for teams og talents – en mission der lykkedes på bare ét år.

Frederik er en af de mest erfarne i esportsindustrien i Danmark, og netop denne industri kan du høre mere om i Frederiks oplæg. Fra første møde med Counter-Strike i 1999 som 13-årig til at bygge et globalt brand i Astralis 17 år senere. Et hold, der har vundet to CS:GO Majors, hhv. i år 2017 og 2018, som gik fra at være en klassisk esportsorganisation med hobbyspillere til at indføre strukturen fra sportens verden med sportspsykolog, kostvejleder, fysisk træning, et team af fysioteraupeter, body sds’er og meget, meget mere.

Hør derudover om udfordringen ved at afvikle og kontrollere tre esports kampe på samme tid; server side integration med seks af verdens bedste CS:GO hold, et official team (dommere) på 12 personer og koordi-neringen med produktionen af både broadcast til flow TV, underholdning for tilskuerne i arenaen og stream på samme tid.

Få tips og tricks til, hvordan du opererer på esportsscenen, både som endemic men også non-endemic partner. Hvad kan esport? Og hvorfor er industrien interessant at beskæftige sig med, selvom din virk-somhed eller hverdag intet har med computerspil at gøre? Det – og meget mere – kan Frederik give dig et indblik i.

Booking forespørgsel

Luk menu