RW Production & Management

Firmafest

Firmafesten er ofte med til, at skabe rammerne om en god arbejdsplads hvor minderne derfra kan skabe sjove samtaleemner på tværs af afdelinger og ansatte. Firmafesten er derfor en af årets største og vigtigste begivenheder.

Firmafesten kan ikke kun bruges til, at samle selve virksomheden, den kan også bruges til at styrke samarbejdet med eventuelle eksterne samarbejdspartnere og styrke ens netværk.
Altså firmafesten kan bruges som en TAK for godt samarbejde.

Det er derfor vigtigt at I vælger den helt rigtige arrangør af jeres firmafest, og vi garanterer et valg af RW Event, vil opfylde alle jeres ønsker omkring en succesfuld firmafest, der sen vil gå i glemmebogen.

Vi som virksomhed har over 3 årtier bag os, hvor vi ikke kun har afviklet firmafester, men også store festivaler, høstballer og VIP-områder ved sådanne arrangementer.

Vi garanterer 100% kvalitet gennem alle led, og leverer fuld service til jeres firmafest.
Hvis I dog kun ønsker hjælp til dele af jeres firmafest, er vi selvfølgelig også klar på det.

I kan her på siden se, et par eksempler på temafester, der med garanti vil være en succes ved jeres næste firmafest.
Har I andre ønsker til et tema, eller andet så giv os et kald, så vi sammen kan arrangere lige præcis den firmafest I ønsker.

Full Moon Party

Full Moon Party begyndte som en organiseret fest i 1985, da nogle unge backpackers samledes under fuldmånen på stranden på Koh Phangan, hvor de startede deres egen  fest.
Dog kan festerne spores helt tilbage til slutningen af 70erne. Det er siden blevet en stor succes, festerne har fulgt med tiden, de er blevet mere elektroniske, flere lys og fluorescerende farver samt de berømte drink-buckets, som alt sammen er til stede, ved alle Full Moon Partys som i dag holdes mange forskellige steder i Thailand.

Vi vil med dette tema tage jeres firmafest til Full Moon Party i “Thailand”.

Dette tema egner sig, som både indendørs og udendørs firmafest.

Festival

Hvis I skulle have lyst til at bringe festivalstemningen ind til jeres firmafest, er dette det helt perfekte tema.

Vi kommer og skaber den helt rigtige festival stemning, hvor jeres location vil blive lavet om til jeres helt egen festivalplads.
Vi kan tilbyde jer at opstille scene med lys og lyd, levere det underholdning til scenen som I foretrækker, samt slik/is boder/food-trucks og barer. Alle stader vil selvfølgelig være bemandet.

Dette tema egner sig, som både indendørs og udendørs firmafest.

 

Let’s party like it’s 1999

90'er firmafest

Var der noget sjovere end at være ung i 90’erne?
Glad i låget musik og farverige drinks der alle smagte af saftevand.
What’s not to like!

Ønsker I et tema fra 90’erne så kontakt os gerne.

50’erne

50’erne med masser af farver på tøjet og årtiet, hvor makeuppen slog stærkt igennem igen. Selvom fjernsynet erstattede radioen i dette årti havde Elvis 7 Hits på top 25.

50’erne var amerikansk kulturs storhedstid, rockabilly og følelsen af, at intet er umuligt.

 

HC. Andersen Fairytale Party

Hvis Det er den helt store eventyrfest I ønsker jer, kan vi her tilbyde jer en hel unik oplevelse, som kun kan få hos RW Event.
Vi har elektroniske figurer og dukker produceret ud fra fire af HC Andersens mest kendte eventyr – Den grimme ælling, Tommelise, Fyrtøjet og Snedronningen.
Vi har sågar fået lavet selveste HC Andersen i naturlig størrelse.

Med dette tema, kommer vi og opstiller de fem eventyr universer, hvor gæsterne kan få taget sjove selfies sammen med alle de sjove figurer.
Vi tilbyder også at pynte resten af jeres location, så der er en rød tråd i pynten og borddækningen

 

 

Luk menu