RW Production & Management

Firmafest

Firmafest

RW Production & Management er et eventbureau, som i mere end 20 år har haft benene solidt plantet i den danske underholdningsbranche. Vi kan tilbyde en bred vifte af solister, indenfor rock og pop verdenen samt dansktoppen. Bands, lige fra danseorkestre som Antonelli Orchestra og Sweet Hearts til kopi og jam bands som Copenhagen Blues Brothers og Kim Larsen Jam. Store og små bands som spiller alt lige fra, rock og pop til jazz og swing musik. Entertainere såsom, Jacob Haugaard, Jan gintberg og Uffe Holm. Alle, lige fra de helt store navne til de mindre kendte. Alt er muligt til jeres næste firmafest.

For yderligere information – kontakt os på Tel: 70261678 eller send en forespørgsel.

Skal I holde årets julefrokost, og I ønsker den traditionelle af slagsen, en julefrokost med lidt god mad, musik og dans, kan vi tilbyde jer et total arrangement. Booking af musik/kunstner, scene, lyd og lys samt catering. Vi kan også tilbyde julefrokosten som en temafest, hvor vi skaber et stemningsfyldt lokale med julebar, pyntet op med f.eks. nisser, julegaver og olielamper med lys. Vi har også muligheden for at dekorere lokalet med blandt andet, halmballer, juletræer, julestjerner med lys og kunstig sne. Hvis i synes der lige mangler lidt ekstra, for at aftenen bliver fuldendt, kan i vælge at serveringen skal foregå af selveste julemanden eller nogle søde nissepiger. Vi ved at en vellykket julefrokost, kan være samtaleemnet i virksomheden langt ind i det nye år. Vi sætter derfor en ære i, at hver enkel julefrokost bliver skræddersyet til netop jeres virksomhed. Send os derfor en forespørgsel med jeres ønsker.

Vi er også leveringsdygtige indenfor lys, lyd og scene. Dette sker via coolhand production, som er et erfaren lyd firma, der kan levere alt i teknik til jeres næste arrangement. Vi har derfor muligheden og erfaringen i, at kunne tilbyde jer forskellige arrangementer. Det være sig ønsket om en temafest hvor Elvis kommer forbi, eller et comedy show som helt sikkert vil sætte gang i lattermusklerne og festen, eller om i bare ønsker jer en aften med dans og musik, vil vi have muligheden for at imødekomme stort set alle de ønsker i måtte have, samt gøre lige netop jeres næste firmafest helt uforglemmelig.

Vi står derfor til rådighed med vores ekspertise, uanset om i ønsker en stor fest eller en mindre en af slagsen. Om i skal holde en julefrokost, en sommerfest eller et jubilæum og i ønsker hjælp til dele af festen, eller med det hele, så er vi gerne behjælpelige med alt lige fra borddækning, pyntning af lokaler, til bestilling af mad og booking af underholdning. Vi står gerne klar til at servicere dig og din virksomhed. Vi håber at være de næste der får lov til at bidrage til jeres fest og forhåbentligt gøre den til en uforglemmelig en af slagsen.

Vi arbejder altid ud fra jeres budget og nogle overordnede forventninger fra jer. Det er derfor jer, der bestemmer prisen.

Luk menu