RW Production & Management

Ellie Jokar

FOREDRAG/PEPTALK 2018-2019

Beskrivelse

Du kender Ellie fra hendes musikalske karriere og sidst, men ikke mindst for det populære program ”Det Slører Stadig” på DR2 – Nu har Ellie Jokar gang i nye projekter, som kommer på skærmen i løbet af efteråret og foråret 2018/2019. Ellie tager desuden rundt med hendes One Woman stand-up show fra efteråret 2018 og fremefter (Bremen teater 25.08.18), samt kan ses på hendes helt egen Youtube kanal med programmet ”den Lyserøde Taxa” https://www.youtube.com/user/EllieJokar/videos

 

BOOK ELLIE JOKAR TIL ET FOREDRAG ELLER PEP-TALK MED ET AF TIDENS MEST AKTUELLE EMNER Integration/Flygtninge/Kvindefrigørelse

Ellie tager udgangspunkt i sit eget liv som flygtning og hvad Danmark har betydet for mig. Jeg taler om min baggrund som flygtning fra Iran.   Jeg taler om den positive integration og mit arbejde igennem 9 år med unge udsatte fra Sjælland.

 

Identitetsdannelse/homoseksualitet
Her tager Ellie fat i dokumentar serien “Hvem Fxxk Er Ellie?”, som rullede hen over skærmen på DR3 i 2015. Ellie taler om kærlighed, traditioner, religion, identitetsdannelse og det at være et gråzonebarn (Gråzonebarn er, når man har en fod i hver lejr – den danske og persiske).

 

Satire: 
Her taler Ellie om programment ”Det Slører Stadig”.     Hvorfor valgte vi at lave DSS og hvordan det hele startede, reaktionerne, og hvilke konsekvenser det har haft at lave noget så nyskabende. 

 

Kontakt:   RW Production & Management – tel. 70261678 – mail:  uh@rwproduction.dk

Booking forespørgsel

Luk menu