RW Production & Management

De 17 Verdensmål

Sjov med de 17 verdensmål

Biodiversitet - Hvad er det for noget?
Hvorfor er insekter en god kilde til protein?
Hvorfor er det vigtigt at børnene bliver forandringens helte?
Hvad betyder de 3 begreber?

Beskrivelse

Dette Event er er skabt ud fra et ønske om at hjælpe den enkelte borger i alle aldre på vej til at forstå de 17 verdensmål på en legende og sjov måde og, hvad hvert mål betyder for verdenen i helhed.

Vi har samtidig et ønske om at tilføre viden om begreberne – Recycle, Upcykle og Downcycle samt,  hvordan den enkelte borger kan tage disse begreber med sig ind i deres hverdag, og hvor nemt det er at skabe nye spændende ting ud af bare en plastikflaske.

Specialt til de mindre børn som jo er forandringens helte har vi sandkasser med, hvor de kan grave efter insekter (kunstige) finde insektet i dens fire cyklusser og sætte det rigtig sammen. Her har vi selvfølgelig faktaskilt med. De kan også bygge huler og dyr med de sjove genanvendelige StickLets. De kan ydermere vippe på vores sjove vipper som udelukkende er lavet af genbrugsmaterialer, samt prøve en tur på dåsestylterne.

Smag på insekter, her ønsker vi at introducere borgerne for brød  og slik der er lavet af insekter. Mange ved jo, at insekter er en god vej til proteiner og samtidig rigtig godt for miljøet. Alle der har lyst og tør må smage…

I vores Verdensmål Café kan man hygge sig med et spil der samtidig vil give overraskende viden og en forståelse af, hvor vigtig verdensmålene er.

Om Biodiversiteten laver vi en udstilling med billeder og info der vil forklare, hvor grundlæggende Biodiversiteten er for hele vores økosystem. Den vil fortælle hvor vigtig mangfoldigheden er af levende organismer på land og i vand. Om de arter og gener der omgiver os sammen med økosystemet. Med dette ønsker vi at fortælle borgerne hvor nemt de selv kan gøre noget for at hjælpe biodiversiteten på vej.

Booking forespørgsel

Luk menu