RW Production & Management

Christopher

Dansk pop i verdensklasse

presse

Christopher kunne i 2023 stemple ind i julekalender-klubben, af kendte danske sangere, sammen med blandt andre Burhan G, Andreas Odbjerg og Hjalmer, der gennem årene har bidraget med deres unikke og genkendelige titelsange til julekalendere på TV 2.
Titelnummeret ’Valdes Jul’ er skrevet af Christopher sammen med Pil Kalinka Nygaard Jeppesen og Frederik Thaae.

Året 2023 var også hvor Christopher havde sin første hovedrolledebut i den romantiske Netflix-film “A Beautiful Life”, som havde premiere sommeren 2023.
Christopher indtog ikke blot hovedrollen som Elliott, han har også skrevet sangene, der er med i filmen. ’Hope This Song is For You’ er den første single, der blev udgivet forud for filmens premiere.

Christopher, en melodiøs skrædder. En energi, som ruller med tårnhøj fart. En muskuløs vokal, som har vundet indpas på festivaler, i radioen og i anmeldernes hjerter. Christopher er et popikon af ypperste kaliber. Christophers urokkelige energi spejler sig i alt, hvad han foretager sig.

Gennem årene har vi som lyttere ikke blot fulgt en kunstner i konstant udvikling. Vi har også set et ungt talent træde ind i voksenlivet med stil, en transformation som vi har fulgt på nært hold gennem sangerens personlige tekstunivers.

Christopher er gang på gang blevet anerkendt for sit professionelle performancearbejde en stålsat energi som smitter helt ned til de bagerste rækker.
Der er dømt uhøjtidelighed, ærlighed og en rendyrket eksplosion af energi, når popikonet indtager scenen.

Siden han i 2012 udgav sit første album ‘Colours’ med hitsingler som ‘Nothing in Common’, ‘Against the Odds’ og titelnummeret ‘Colours’, har han været med til at definere det danske musiklandskab både som knivskarp sang skriver og studieartist, men også som en raffineret performer, der lægger sit publikum ned med et brag af en energiudladning.
Christophers første single ‘Against the Odds’ (2011) og efterfølgende to albums ‘Colours’ (2012) og ‘Told You So’ (2014), er blevet streamet mere end 80 millioner gange, samt 7 singler som har bragt ham både guld og platin.

Foto: Martin Dam Kristensen/NETFLIX

Booking forespørgsel

Luk menu