RW Production & Management

Cargo

Drengene fra Cargo, har fået produceren Michael Østergaard til at producere en ny version af ”Pornstar”

Beskrivelse

De har planer om at genindspille flere af de gamle sange med unge producere, så sangene får nyt liv. De har derfor lavet sit eget pladeselskab, også for at hjælpe nye talenter frem.
”Pornstar 2014” placerede sig højest på Dancecharten på Dj-sitet djz.dk og den nye video har facebook – idolet Morten Münster i hovedrollen, som den kiksede unge fyr, med en meget livlig sex-fantasi.
Teksten er mindst ligeså livlig som fantasien på den unge fyr, men den blev alligevel et kæmpe hit på dansegulvene og selv P3 spillede den uafbrudt. Sangen er tænkt som en slags fortolkning af unges tilgang til sex og deres opfattelse af det selvsamme.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du kan beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser og inspirationØnsker du yderligere oplysninger og priser er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores bookingforespørgsel, hvor du kan beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser og inspiration.

Booking forespørgsel

Luk menu