RW Production & Management

BASIM

Ny EP “Af Lys og Mørke”

Basim deltog som 15-årig i 2008, i X Factor. Basim udgav i 2008 albummet Alt det jeg ville have sagt, blandt andre sammen med musiker og X Factor-dommer, Remee. Han udgav i oktober 2009 sit andet album, Befri dig selv, hvorfra titelnummeret er første single. I 2009 deltog han i Vild med dans, hvor han dansede sammen med Claudia Rex.

I 2014 stod Basim foran mere end 195 millioner mennesker og fremførte sin selvskrevne ”Cliche Love Song” som på nuværende tidspunkt har mere end 10 millioner streams på Spotify. Den har solgt både Guld og Platin, skaffede en top 40 placering på den eftertragtede engelske Single-hitliste, og er blevet fremført live til mere end 120 koncerter i 2014.

Som sangskriver har Basim været med til at skrive hits som “Hvor er du bro?” “Sydpå” og “Glad” til Bro. “Sydpå” var det største hit på hitlisten i Danmark i 2018. 

 http://dwrec.co/BasimKostbar

Ønsker du yderligere oplysninger og priser er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Se vores Bookingforespørgsel, hvor du kan beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser og inspiration.

Booking forespørgsel

Luk menu